Fritid

2020 skulle bli det beste året på lenge.

2020 skulle bli det beste året på lenge.

Dette året skulle jeg få jobbe enda mer med det jeg elsker: sosiale medier og trening.

Det ble planlagt og påbegynt at jeg skulle holde TRX kurs, arrangere sommerkurs og undervise flere gruppetreningstimer på mitt lokale treningssenter.

Jeg fikk innpass hos blogg.no og skulle også blogge mer enn noen gang tidligere, om blant annet trening og motivasjon.

Så kom Korona…

Alle treningssentre måtte stenge på uviss tid. Og i det jeg mistet instruktørjobben mistet jeg også både treningslysten og egen motivasjon…

Jeg ble permittert fra både kontorjobb og treningsjobb og satt inn i rollen som lærer for mitt egen barn i hjemmekole. En uvant hverdag begynte og det viste seg fort at hjemmeskole ikke var tingen for oss! To barn og en voksen i samme hus 24/7, alle i frustrasjon over jobb og skolesituasjonen og i savn etter sosialisering med omverdenen. Det ble katastrofe og dårlig stemning.

Dag 1-2 i lockdown gikk tålelig greit. Dag 3-5 gikk over i et rent helvete og jeg gruet meg til fortsettelsen.

Uken etter begynte vi å ta storefri ute. På tur, og ofte i skogen, med nistemat og kakao i ryggsekken. Dette ble en kjempesuksess og dagens høydepunkt, så vi fortsatte med dette gjennom hele hjemmeskoleperioden.

Korona bar meg seg frykt for å bli syk og redselen for å bli arbeidsledig. Jeg tok tiltakene seriøst og holdt meg hjemme med barna i flere uker. Bloggen fikk aldri noen god start, da fokuset mitt skiftet over til hjemmekontor i håp om å redde treningssenteret vårt i fra å gå konkurs.

Oppi alt kaoset kom det allikevel noe positivt.

Jeg fikk masse tid sammen med barna mine. Jeg har fått en brennende interesse for friluftsliv, har planlagt Norgesferie sammen med barna i telt og hengekøye, og jeg gleder meg stort over at de også trives på tur i skog og mark.

Som et treningstilbud for medlemmene på treningssenteret begynt jeg å undervise treningstimer online via sosiale medier, og dette var en ny døråpner for meg. Lite visste jeg hvor effektivt det kunne være, og hvor mange mennesker man kunne nå ut til på denne måten. Dette ga grobunn for ny motivasjon og starten på «Ressurssterk Bootcamp», en Faceookside hvor jeg deler treningsprogram og videoer, motiverende tips og eventer gjennom sommeren 2020.

Høres det spennende ut? Søk om å delta HER

Siden er lukket for å unngå spam, men helt gratis.

2020 skulle bli det beste året på lenge.

Det fikk en tøff start…

Men det er fortsatt muligheter! Jeg måtte skifte spor, tenke annerledes og prøve en ny vei.

Jeg er tilbake i kontorjobb, mens verden sakte, men sikkert normaliserer seg nå. Myndighetene sier at treningssenterene skal få åpne opp igjen 15.juni. Jeg krysser fingre og tær! I mens planlegger jeg nye treningstimer, for grupper og online, legger reiseruta for sommerferien og ønsker nye medlemmer velkommen inn i online bootcampgruppa.

Her inne på ressurssterk.no vil du finne blogginnlegg og bildespam fra mine spennende reiseeventyr, treningsprogram og invitasjoner til aktuelle eventer.

Tross en humpete start er jeg innstilt på å fortsatt gi 2020 en sjans. Om ikke det blir det beste året på lenge, så skal det i hvertfall få lov å bli en av de bedre i rekken på veien dit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *