Hjemmetrening,  Trening

Treningsmotivasjon og treningsprogram.

Ute er best!

På mandag åpnet treningssentrene igjen, og for mange har det vært sårt etterlengtet. Skal du løfte tungt forstår jeg behovet for å trene inne med vekter, men for oss andre er trening med egenvekt helt perfekt som hverdagsøkt, og da også gjerne utendørs.

Som travel småbarnsmor er jeg glad i effektivitet. Nå går vi inn i sommerferien og da ønsker jeg å trene raskt, men effektiv for å få mest mulig ut av tiden min. Og dette ønsker jeg gjerne å gjøre sammen med deg!

I den lukkede Facebookgruppen Ressurssterk Bootcamp har jeg allerede delt en treningsvideo med pyramideintervaller. Prøv den da vel! Er det godvær så ta den utendørs, for ytterligere effektivitet så kan du sole deg samtidig 😎

Jeg er klar for å bryte ut av Koronatilværelsen, finne treningsglede og motivasjon, og i denne gruppen håper jeg vi alle kan bidra med å både gi og ta.

Er DU med meg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *