Fritid

Alt blir bra!

🌈Alt blir bra!
Det var en periode jeg følte frykt for fremtiden. Da hele landet gikk i lockdown, skolene stengte, folk ble permittert fra jobbene sine, inkludert meg selv, folk måtte selge og flytte ut av husene sine fordi økonomien ikke strakk til og oppi det hele var folk redde. Redde for å bli syke og smitte de svake. Og for å dø!

Heldigvis har vi kommet langt på få måneder og Koronaen er nå under en viss kontroll. Den er absolutt ikke borte, men samfunnet har åpnet opp igjen sakte, men sikkert og økonomien reiser seg. Det samme gjør folk.

Koronaen ga oss et støkk. Hele verden har lidd store tap, men jeg tror også dette har vært en øyeåpner for mange. Naturen hadde godt av at store fabrikker stengte ned i en periode, det har blitt økt fokus på dyrevelferd og de illegale og helsefarlige dyremarkedene og det virker som om vi mennesker har blitt mer bevisste på håndhygiene og medmenneskelighet.
Korona: det er kanskje ikke så ille at det ikke er godt for noe… 🌈Alt blir bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *