Hyttetur,  Reise

Turparadiset Sjusjøen.

Om knappe en uke skal vi tilbake til turparadiset vårt. Det gledes!

I flere år har vi leid hytte på Sjusjøen og i år er intet unntak. Stort sett har vi reist med familie eller gode venner. I år blir det derimot ganske annerledes, for jeg skal ta med meg begge barna og dra helt alene. Mannen får dessverre ikke ferie samtidig som meg i år, så jeg er alene med barna i 3 uker. Da måtte vi finne på noe gøy, og jeg sikret meg en tur til trygge omgivelser på en plass jeg kjenner litt fra før av.

Jeg er litt usikker på hvilket hyttefelt vi havner på i år, for det så jeg ikke så nøye på da jeg booket. Jeg fant en hytte jeg likte og slo til! Vi har vært på forskjellige felt hver eneste gang, og det er egentlig ganske moro, for da blir ingen turer like.

Jeg gleder meg til å utforske turstiene som ligger nært hytta vi har leid, men er også fleksibel til å ta bilen og kjøre litt om det er spesielle steder vi ser for oss at vi ønsker å besøke.

I tillegg skal vi pakke ned sparkesykler, så vi kan sparke oss noen turer langs bilveien, for eksempel til butikken for å kjøpe is eller ned til nærmeste vann for et morgenbad.

Det hadde vært koselig om vi fant bær på turen. I fjor fant vi både molter, blåbær og tyttebær. Det spørs om det er rette tiden nå, men kanskje vi finner noen markjordbær og villbringebær. Vi får holde øynene åpne.

Ungene sier de er klare for å leke masse, bade og utforske.

Jeg er klar for å bare chille! 4 dager helt alene med barna, uten noen spikrede planer.

Jeg ser for meg late morninger i pysj, sauebjeller utenfor soverommet, kaffe i solveggen utenfor hytta, brettspill med ungene på kveldstid og Netflix, sjokkis og et glass rødvin på senga når barna har lagt.

Hva er dine sommerplaner?

Følg oss gjerne på Snapchat: @carinachanel gjennom hele ferien.

XoXo Carina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *