Ressurssterk

Russurssterk.no er en blogg om trening og selvledelse, opprettet av meg, Carina, i 2019.

Jeg er 2 barns mamma, samboer med barnas far, helsesekretær på fulltid, markedsføringsansvarlig og gruppetreningsinstruktør på SportSenter1 og blogger.

Jeg lever en ganske så hektisk hverdag. Denne bloggen er ment som et hjelpeverktøy og et oppslagsverk i gode råd og tips til hvordan jeg (og du!) kan forenkle hverdagen ved å planlegge godt, finne riktige verktøy for å få jobben gjort raskest mulig, og hvordan jeg skal holde meg frisk og opplagt ved å legge inn egentid til rask og riktig trening.

Å være ressurssterk er definert som å være godt utrustet, for eksempel økonomisk, men også evnemessig. På denne bloggen vil det deles tips til hvordan man kan utnytte sitt eget potensiale for å bli ressurssterk, men på minst mulig.

Det skal ikke nødvendigvis måtte koste noe å være ressurssterk, men det skal heller gi noe, både i form av mestringsfølelse i selvledelse og eventuelt mer overskudd i hverdagen. For meg handler det om å oppnå ting ved å jobbe hardt og målbevisst, være imøtekommende og åpen for mulighetene som byr seg her i livet, og å gripe de mulighetene. Via denne bloggen håper jeg på å dele noen av mine tips om akkurat dette. Håper du liker det.

For kontakt eller samarbeid, send e-post til: cdolsen1985@gmail.com